$type=slider$author=0$comment=0$snippet=hide$cate=0$show=home

Even voorstellen.... Karin Wubben. Aangenaam!

Even voorstellen..., een nieuwe werknemer:
Ik ben Karin Wubben.... maar eigenlijk niet zo nieuw (en daar bedoel ik nu niet direct mijn leeftijd mee 😉).
Ik ben in februari in dienst gekomen voor een halve dag per week bij ZorgSense BV en zal van daaruit ook werkzaamheden gaan doen voor EDU-Line, voor mij een heel bekende werkomgeving omdat ik al enige jaren als instructeur de PEP- en de EPA-cursus mee verzorg. Vandaar niet zo nieuw...
Naast deze uitdaging blijf ik werken als Spoed Eisende Hulp verpleegkundige in het Anna ziekenhuis te Geldrop, waar ik ook nog de functie van Aandachtsfunctionaris Kindermishandeling en Huiselijk geweld voor het ziekenhuis vervul.
Twee jaar geleden heb ik de opleiding tot Forensisch Verpleegkundige afgerond. Ik heb daar veel kennis opgedaan die ik kan gebruiken in mijn functies in het ziekenhuis. De extra zorg die je hebt voor de kwetsbare mensen door het zichtbare of juist (voor de professional) onzichtbare lijden van  huiselijk geweld of kindermishandeling te signaleren en bespreekbaar te maken.
Want ik vind: "als je het ziet kan je het stoppen"
En natuurlijk wil ik onder andere in deze uitdagende functie bij ZorgSense en EDU-line van mijn opgedane expertise gebruik gaan maken om scholingen en trainingen te gaan ontwikkelen en verzorgen op het gebied van kindermishandeling en huiselijk geweld. Geweld hoort namelijk nergens thuis en als je weet wat je ertegen kunt doen, kun je een belangrijk verschil maken voor de ander.

En wat houdt me privé bezig? Twee prachtige dochters van inmiddels 14 en 15 jaar oud, een man die van lekker koken houdt en een hond die iets te energiek is voor haar leeftijd...... Daarnaast zijn vrienden, collega's, familie en de vakanties met het gezin iets waar ik intens van kan genieten.Groetjes Karin,
karin@edu-line.nl


Naam

Leren,10,nieuws,60,opleiding,13,
ltr
item
EDU-line Updates: Even voorstellen.... Karin Wubben. Aangenaam!
Even voorstellen.... Karin Wubben. Aangenaam!
https://3.bp.blogspot.com/-bUkL-hKND8w/XJojI0nju8I/AAAAAAAAHYc/J9kw0SJ48kIwZJ2YwcJx0h-b5NfJNGVPACLcBGAs/s200/foto%2Bkarin.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-bUkL-hKND8w/XJojI0nju8I/AAAAAAAAHYc/J9kw0SJ48kIwZJ2YwcJx0h-b5NfJNGVPACLcBGAs/s72-c/foto%2Bkarin.jpg
EDU-line Updates
https://www.edu-line.nl/2019/03/even-voorstellen-karin-wubben-aangenaam.html
https://www.edu-line.nl/
https://www.edu-line.nl/
https://www.edu-line.nl/2019/03/even-voorstellen-karin-wubben-aangenaam.html
true
5314072583715090196
UTF-8
Alle berichten geladen Geen zoekresultaten BEKIJK ALLES Ontdek meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete door Home PAGINA's UPDATES Bekijk Alles VOOR U AANGERADEN LABEL ARCHIVE ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekresultaat gevonden Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuis 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 uur geleden $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago meer dan 5 weken geleden Volgers Volg THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy