Bestelformulier bedrijfskleding EDU-line

Tip: lees eerst de omschrijving van de kledingstukken onder dit formulier.

Bedrijfskleding bestelformulier

____________________________________________

Fleecevest

Deze luxe fleecevesten zijn ontworpen om je comfortabel te laten voelen ongeacht de koude weers- en werkomstandigheden waarmee je geconfronteerd kunt worden. Een zeer gunstige en belangrijke eigenschap van het materiaal Microfleece is de hoge isolatiewaarde waardoor de stof bescherming biedt tegen ongewenste afkoeling van het lichaam. Dit Sweatvest Fleece Luxe heeft een eigentijdse fitted pasvorm. Dit product is aan de onderzijde en aan het uiteinde van de mouwen afgewerkt met een elastisch tape dat ervoor zorgt dat het kledingstuk perfect aansluitend om het lichaam valt. Tevens is aan de onderzijde van de mouwen een duimsgat gemaakt waardoor je je mouwen rond de palm van je handen kunt laten aansluiten. Dat geeft nog eens een extra bescherming tegen wind en kou. Handige zakken zowel aan de buitenzijde van het Sweatvest zorgen ervoor dat je al je essentials met je mee kunt dragen zoals telefoon, pasjes en sleutels.

Materiaal: 100% polyester, Microfleece (280 g/m2)

Poloshirt

De poloshirts zijn geproduceerd van duurzaam materiaal en bestaan voor 50% uit gekamd katoen en voor 50% uit polyester. Het poloshirt verliest geen vorm en kleur tijdens het wassen en behoudt zelfs na langdurig en intensief gebruik een uitstekende kwaliteit. De polo is afgewerkt met een 3-knoopssluiting. Het herenmodel is verkrijgbaar in een rechte pasvorm (regular) en een getailleerde pasvorm (fitted). Het damesmodel is getailleerd. 

Materiaal: 50% Gekamd Katoen, 50% Polyester, 180 g/m2
Tip: bestel een maat groter dan je normale kledingmaat!

Overhemd / blouse

De overhemden/blouses zijn geproduceerd van duurzaam materiaal en bestaan voor 55% uit katoen en voor 45% uit polyester. Ze verliezen geen vorm en kleur tijdens het wassen en behouden zelfs na langdurig en intensief gebruik een uitstekende kwaliteit. 

Materiaal:
55% Katoen 45% Polyester
Tip: modellen zijn getailleerd, bestel een maat groter dan je normale kledingmaat!

Maattabel heren
Maattabel dames