Medewerkers die vooral gastvrijheidstaken en taken rondom voeding hebben. Deze medewerkers hebben geen zorgtaken behoudens eenvoudig helpen.
Op basis van wensen wordt een voorstel gemaakt over:
Product: specifieke wensen van de opdrachtgever. Denk hierbij aan kernwaarden van de organisatie, rollen en taken van de op te leiden medewerker, plaats binnen de organisatie.
Proces: op basis van informatie over mogelijkheden binnen de organisatie aangaande de uitvoering, wordt een planning opgemaakt.
Het opleidingstraject beslaat een periode van 3 maanden
Bijeenkomsten:
Onderdelen:
Cookie | Duur | Omschrijving |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |