edu-line nieuws

Volg onze ontwikkelingen op de voet en bekijk de laatste nieuwsberichten van EDU-line. Ook op Facebook en LinkedIn worden regelmatig updates geplaatst.

recent nieuws

Wij gaan verhuizen per 1 mei!

Ons bedrijf groeit, en naast alle vernieuwingen in onze cursussen en trainingen zijn we ook toe aan een nieuwe locatie,

Wist je al dat…

…wij cursussen en trainingen aanbieden voor gespecialiseerd verpleegkundigen (AOA – BAZ – SEH – IC – Recovery – Kinderverpleegkunde –

E-learning Basiscursus Palliatieve Zorg geaccrediteerd

Goed nieuws, onze nieuwste π™š-π™‘π™šπ™–π™§π™£π™žπ™£π™œ π˜½π™–π™¨π™žπ™¨π™˜π™ͺ𝙧𝙨π™ͺ𝙨 π™‹π™–π™‘π™‘π™žπ™–π™©π™žπ™šπ™«π™š π™―π™€π™§π™œ is door het Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals geaccrediteerd met 4 π™₯π™ͺπ™£π™©π™šπ™£.

Deze e-learning is speciaal ontwikkeld voor Verzorgenden (IG), Verpleegkundigen (MBO en HBO), Doktersassistenten, Praktijkondersteuner, Co-assistenten, Arts-assistenten en Artsen.

π˜Ώπ™€π™šπ™‘π™¨π™©π™šπ™‘π™‘π™žπ™£π™œ:

  • Inzicht krijgen in het verlenen van palliatieve zorg door oog te hebben voor kwaliteit van leven van patiΓ«nten en naasten en gebruikmaking van verschillende methodieken en meetinstrumenten.

In deze Basiscursus Palliatieve Zorg voor zorgverleners leren deelnemers op welke wijze zorg geboden kan worden voor aan patiΓ«nten met een ongeneeslijke ziekte en hun naasten met als doel de kwaliteit van leven te bevorderen.

π™…π™š 𝙠π™ͺ𝙣𝙩 𝙣π™ͺ π™™π™žπ™§π™šπ™˜π™© π™¨π™©π™–π™§π™©π™šπ™£ π™«π™žπ™–: https://academy.edu-line.nl/product/basiscursus-palliatieve-zorg/

#palliatief #palliatieve #elearning #zorgprofessional #palliatievezorg #zorgverlener #verpleegkundigen #zorg #accreditatie #verzorgenden #terminaal #cursus @V&VN (Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland)

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email