edu-line nieuws

Volg onze ontwikkelingen op de voet en bekijk de laatste nieuwsberichten van EDU-line. Ook op Facebook en LinkedIn worden regelmatig updates geplaatst.

recent nieuws

Cursusboeken PEP en EPAP nu te bestellen!

đ˜ŋ𝙤𝙚𝙡𝙜𝙧𝙤𝙚đ™Ĩ: acute zorg professionals (i.o.) / kinderverpleegkundigen De cursusboeken PEP (Pediatric Emergency Procedures) en EPAP (Emergency Procedures Adult Patients) dienen als

Emergency Procedures Adult Patients (EPAP) geaccrediteerd

Goed nieuws, onze cursus 𝙀đ™ĸ𝙚𝙧𝙜𝙚đ™Ŗ𝙘𝙮 𝙋𝙧𝙤𝙘𝙚𝙙đ™Ē𝙧𝙚𝙨 đ˜ŧ𝙙đ™Ē𝙡𝙩 𝙋𝙖𝙩𝙞𝙚đ™Ŗ𝙩𝙨 (𝙀𝙋đ˜ŧ𝙋) is door de Kwaliteitsregisters V&VN en NVSHV opnieuw geaccrediteerd, zowel de

Wij gaan verhuizen per 1 mei!

Ons bedrijf groeit, en naast alle vernieuwingen in onze cursussen en trainingen zijn we ook toe aan een nieuwe locatie,

EDU-line, ZorgSense en VraagMijnBuddy in The Spotlight

In januari van dit jaar werden er door RTL opnames gemaakt in Sittard. Gerard Castermans en Ray Vondenhoff vertelden meer over EDU-line, ZorgSense en de nieuwe feedback app VraagMijnBuddy voor het programma RTLZ, Ondernemerszaken.
Een programma vol inspirerende ondernemersverhalen, inhoudelijke interviews met experts uit de booming businesses van nu, Ên een overzicht aan tips, producten en diensten die je helpen slimmer te ondernemen. Voor ondernemers, door ondernemers, wekelijks te volgen op RTL Z, RTL 7 en online.

In het voorjaar wordt het programma uitgezonden en krijgen we hiermee landelijke aandacht. We zullen de link uiteraard delen zodra die beschikbaar is.