edu-line nieuws

Volg onze ontwikkelingen op de voet en bekijk de laatste nieuwsberichten van EDU-line. Ook op Facebook en LinkedIn worden regelmatig updates geplaatst.

recent nieuws

EDU-line opnieuw geaccrediteerd

π™€π˜Ώπ™-π™‘π™žπ™£π™š 𝙀π™₯π™£π™žπ™šπ™ͺ𝙬 π™œπ™šπ™–π™˜π™˜π™§π™šπ™™π™žπ™©π™šπ™šπ™§π™™ In januari heeft het Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland (CPION), een onafhankelijke gecertificeerde instelling, de CRKBO-audit uitgevoerd

EPAP-cursus

EPAP-cursus

Weer een groep enthousiaste SEH verpleegkundigen (i.o.) in actie bij onze cursus Emergency Procedures Adult Patients (EPAP). Deze keer verpleegkundigen

Cursusboeken PEP en EPAP nu te bestellen!

π˜Ώπ™€π™šπ™‘π™œπ™§π™€π™šπ™₯: acute zorg professionals (i.o.) / kinderverpleegkundigen De cursusboeken PEP (Pediatric Emergency Procedures) en EPAP (Emergency Procedures Adult Patients) dienen als

Even voorstellen…. Karin Wubben. Aangenaam!

Even voorstellen…, een nieuwe werknemer:
Ik ben Karin Wubben…. maar eigenlijk niet zo nieuw (en daar bedoel ik nu niet direct mijn leeftijd mee πŸ˜‰).
Ik ben in februari in dienst gekomen voor een halve dag per week bij ZorgSense BV en zal van daaruit ook werkzaamheden gaan doen voor EDU-Line, voor mij een heel bekende werkomgeving omdat ik al enige jaren als instructeur de PEP- en de EPA-cursus mee verzorg. Vandaar niet zo nieuw…
Naast deze uitdaging blijf ik werken als Spoed Eisende Hulp verpleegkundige in het Anna ziekenhuis te Geldrop, waar ik ook nog de functie van Aandachtsfunctionaris Kindermishandeling en Huiselijk geweld voor het ziekenhuis vervul.
Twee jaar geleden heb ik de opleiding tot Forensisch Verpleegkundige afgerond. Ik heb daar veel kennis opgedaan die ik kan gebruiken in mijn functies in het ziekenhuis. De extra zorg die je hebt voor de kwetsbare mensen door het zichtbare of juist (voor de professional) onzichtbare lijden van  huiselijk geweld of kindermishandeling te signaleren en bespreekbaar te maken.
Want ik vind: “als je het ziet kan je het stoppen”
En natuurlijk wil ik onder andere in deze uitdagende functie bij ZorgSense en EDU-line van mijn opgedane expertise gebruik gaan maken om scholingen en trainingen te gaan ontwikkelen en verzorgen op het gebied van kindermishandeling en huiselijk geweld. Geweld hoort namelijk nergens thuis en als je weet wat je ertegen kunt doen, kun je een belangrijk verschil maken voor de ander.

En wat houdt me privΓ© bezig? Twee prachtige dochters van inmiddels 14 en 15 jaar oud, een man die van lekker koken houdt en een hond die iets te energiek is voor haar leeftijd…… Daarnaast zijn vrienden, collega’s, familie en de vakanties met het gezin iets waar ik intens van kan genieten.

Groetjes Karin