edu-line nieuws

Volg onze ontwikkelingen op de voet en bekijk de laatste nieuwsberichten van EDU-line. Ook op Facebook en LinkedIn worden regelmatig updates geplaatst.

recent nieuws

Wij gaan verhuizen per 1 mei!

Ons bedrijf groeit, en naast alle vernieuwingen in onze cursussen en trainingen zijn we ook toe aan een nieuwe locatie,

E-learning Basiscursus Palliatieve Zorg geaccrediteerd

Goed nieuws, onze nieuwste π™š-π™‘π™šπ™–π™§π™£π™žπ™£π™œ π˜½π™–π™¨π™žπ™¨π™˜π™ͺ𝙧𝙨π™ͺ𝙨 π™‹π™–π™‘π™‘π™žπ™–π™©π™žπ™šπ™«π™š π™―π™€π™§π™œ is door het Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals geaccrediteerd met 4 π™₯π™ͺπ™£π™©π™šπ™£.

Wist je al dat…

…wij cursussen en trainingen aanbieden voor gespecialiseerd verpleegkundigen (AOA – BAZ – SEH – IC – Recovery – Kinderverpleegkunde –

Gastvrijheid met een grote G

Op dinsdag 17 november werden de certificaten voor de cursus “Gericht en vriendelijk zijn” uitgereikt aan cursisten van Zorggroep Elde. Deze cursus wordt in samenwerking met SUMMA college Facilitair op maat gemaakt voor de binnen de organisatie Zorggroep Elde werkzame gastvrijheidsmedewerkers. Zij krijgen met deze cursus extra kennis en vaardigheden rondom gastvrijheid, gastgerichtheid en koken en voeding. Het is inmiddels de derde groep gastvrijheidsmedewerkers die hier opgeleid worden.

De afsluitende opdracht “Dit zijn wij”, voorafgaand aan de certificaatuitreiking, bestond uit het compleet verzorgen van een diner aan genodigden. Naast genodigden uit eigen kring van de gastvrijheidsmedewerkers, waren ook leden van de directie en leidinggevenden aanwezig om de gastvrijheidsbeleving zelf te ervaren. Het was een waardige afsluiting waarmee de cursisten iedereen trakteerden op een prima verzorgd diner in een gastvrije omgeving.

Meer weten? Neem contact met ons op en laat u verrassen!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email