edu-line nieuws

Volg onze ontwikkelingen op de voet en bekijk de laatste nieuwsberichten van EDU-line. Ook op Facebook en LinkedIn worden regelmatig updates geplaatst.

recent nieuws

Stageplaats beschikbaar!

Ben je op zoek naar een stageplaats waarin je alle vrijheid krijgt om je eigen creativiteit te ontplooien? Voor een

EDU-line in een nieuw jasje!

Eindelijk mogen we onze nieuwe website aan jullie presenteren. Wat zijn wij trots! Het voelt alsof we een nieuwe jas

Hospitality in de zorg

Als we het dan toch hebben over hospitality in de zorg, dan ook direct compleet. André Hendriks beschrijft op Skipr een eigen casus waarin hij een beroep moest doen op de gezondheidszorg.
Hospitality is op dit moment “hot” in de zorg. Behalve de medewerkers (iedereen moet mee) meekrijgen in de “gast”-gerichte gedachte, zijn er meer elementen die het de “gast” (ook wel “klant” of “patiënt” genoemd) aangenamer kunnen maken.
EDU-line biedt een scala aan mogelijkheden en kansen voor implementatie van hospitality (gastgerichtheid) in uw zorginstelling. Wij werken hierin regelmatig samen met andere betrouwbare partners. Bel +31 (0) 6 4847 5815 of mail info@edu-line.nl

Hospital en hospitality: een wereld van verschil (André Hendriks via Skipr.nl)
Niemand ligt graag in de lappenmand en ik schrok dan ook behoorlijk toen ik een tijdje geleden plotseling krom liep van de pijn. Mijn huisarts regelde snel een verwijzing naar het ziekenhuis, maar daar begon de ellende pas.Lees verder op Skipr hospital en hospitality

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email