Podcasts

Welkom bij ‘Kritiek, de podcast’!

We zijn verheugd dat je hebt afgestemd op ons programma, waarin we je meenemen op een boeiende reis door de wereld van de gezondheidszorg. Het programma bestaat uit verschillende series met telkens een centraal thema waaraan verschillende afleveringen gewijd worden. 

We verkennen de fascinerende geschiedenis, onderzoeken de laatste trends en ontwikkelingen, en delen inspirerende verhalen en inzichten van experts.

Of je nu zorgprofessional bent of gewoon nieuwsgierig bent naar een bepaald onderwerp, ‘Kritiek, de podcast’ is bedoeld om je te informeren en je te laten nadenken. We hopen dat de gesprekken een waardevolle toevoeging zijn.

Neem de tijd en laat je meevoeren door onze gesprekken, interviews en verhalen. Heb je vragen, suggesties of wil je gewoon je gedachten delen over een onderwerp? Laat het ons weten via onze sociale media-kanalen of stuur ons een e-mail. We horen graag van je en willen graag jouw perspectief toevoegen aan onze toekomstige afleveringen.

Bedankt dat je hebt afgestemd op ‘Kritiek, de podcast’ en wensen je veel luisterplezier!

Overzicht Podcasts 

Serie Kind en Ziekenhuis

Deze serie die uit meerdere afleveringen bestaat is speciaal gewijd aan het thema “kind en ziekenhuis”. We werken samen met verschillende deskundigen om inzicht te bieden in de huidige ontwikkelingen, behandelingen en ondersteunende maatregelen bij de zorg voor het zieke kind in het ziekenhuis.

Onze missie is om professionals, ouders en gezinnen te voorzien van waardevolle informatie, geruststelling en empowerment tijdens een moeilijke periode.

Sluit je aan bij ons terwijl we leren, verbinden en streven naar het verbeteren van de zorg en het welzijn van kinderen die in het ziekenhuis moeten worden opgenomen.