edu-line nieuws

Volg onze ontwikkelingen op de voet en bekijk de laatste nieuwsberichten van EDU-line. Ook op Facebook en LinkedIn worden regelmatig updates geplaatst.

recent nieuws

Mag ik me even voorstellen?

Mijn naam is Sertan Gungor. Ik studeer Handelswetenschappen op UHasselt en Business & Ondernemen op Thomas More Hogeschool. Tot 20 mei zal ik stagelopen bij EDU-Line. Als opdracht heb ik meegekregen: het opzetten van een marketingplan, van socialmedia, nieuwsberichten tot emailmarketing.

Ik ben geboren en getogen in België en woon samen met mijn ouders in Limburg

In mijn vrije tijd sport ik wel vaak, loop ik buiten, spring ik even in bij de fitness. Ook vind ik het leuk om met vrienden af te spreken.

Bij EDU-Line wil ik mezelf ontwikkelen, mijn kennis uitbreiden en meer vaardigheden opdoen. Ook zal ik elke dag mijn best doen om een bijdrage te leveren aan het bedrijf.

Graag hoor ik nog van je in de toekomst!

Sertan Gungor