edu-line nieuws

Volg onze ontwikkelingen op de voet en bekijk de laatste nieuwsberichten van EDU-line. Ook op Facebook en LinkedIn worden regelmatig updates geplaatst.

recent nieuws

EDU-line opnieuw geaccrediteerd

π™€π˜Ώπ™-π™‘π™žπ™£π™š 𝙀π™₯π™£π™žπ™šπ™ͺ𝙬 π™œπ™šπ™–π™˜π™˜π™§π™šπ™™π™žπ™©π™šπ™šπ™§π™™ In januari heeft het Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland (CPION), een onafhankelijke gecertificeerde instelling, de CRKBO-audit uitgevoerd

EPAP-cursus

EPAP-cursus

Weer een groep enthousiaste SEH verpleegkundigen (i.o.) in actie bij onze cursus Emergency Procedures Adult Patients (EPAP). Deze keer verpleegkundigen

Cursusboeken PEP en EPAP nu te bestellen!

π˜Ώπ™€π™šπ™‘π™œπ™§π™€π™šπ™₯: acute zorg professionals (i.o.) / kinderverpleegkundigen De cursusboeken PEP (Pediatric Emergency Procedures) en EPAP (Emergency Procedures Adult Patients) dienen als

Mag ik me even voorstellen?οΏΌ

Mijn naam is Sertan Gungor. Ik studeer Handelswetenschappen op UHasselt en Business & Ondernemen op Thomas More Hogeschool. Tot 20 mei zal ik stagelopen bij EDU-Line. Als opdracht heb ik meegekregen: het opzetten van een marketingplan, van socialmedia, nieuwsberichten tot emailmarketing.

Ik ben geboren en getogen in BelgiΓ« en woon samen met mijn ouders in Limburg

In mijn vrije tijd sport ik wel vaak, loop ik buiten, spring ik even in bij de fitness. Ook vind ik het leuk om met vrienden af te spreken.

Bij EDU-Line wil ik mezelf ontwikkelen, mijn kennis uitbreiden en meer vaardigheden opdoen. Ook zal ik elke dag mijn best doen om een bijdrage te leveren aan het bedrijf.

Graag hoor ik nog van je in de toekomst!

Sertan Gungor