edu-line nieuws

Volg onze ontwikkelingen op de voet en bekijk de laatste nieuwsberichten van EDU-line. Ook op Facebook en LinkedIn worden regelmatig updates geplaatst.

recent nieuws

Mag ik me even voorstellen?

Mijn naam is Nicole Custers-Poulsen. Vanaf 1 juni 2020 ben ik werkzaam als bedrijfsondersteuner bij EDU-line/ZorgSense.

Ik ben geboren (1973) en getogen in Sittard en samen met mijn man woon ik sinds 2009 in het mooie Born. Na mijn middelbare beroepsopleiding heb ik me in het bedrijfsleven steeds verder ontwikkeld. Mede door mijn leergierigheid en brede interesses blijf ik elke dag nog leren.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, wandelen met de hond, naar het theater met vrienden, op bezoek bij familie, uiteten, op vakantie of verzonken in een meeslepende roman. Zoals u ziet, geen tijd om me te vervelen…😉

De komende jaren wil ik een bijdrage leveren aan EDU-line/ZorgSense en wens ik ons en ons bedrijf een mooie ontwikkeling en groei toe.

Hebt u vragen, neem dan gerust contact met me op. Ik ben telefonisch bereikbaar op maandag (8.30 – 12.30 u), woensdag (8.30 – 17.00 u), donderdag (8.30 – 17.00 u) en vrijdag (8.30 – 12.30 u) via het secretariaatsnummer 046-2077 039.
Stuurt u liever een e-mail, dan kan dat natuurlijk ook en wel naar info@edu-line.nl.

Wie weet spreken of mailen we elkaar binnenkort!