edu-line nieuws

Volg onze ontwikkelingen op de voet en bekijk de laatste nieuwsberichten van EDU-line. Ook op Facebook en LinkedIn worden regelmatig updates geplaatst.

recent nieuws

Emergency Procedures Adult Patients (EPAP) geaccrediteerd

Goed nieuws, onze cursus 𝙀𝙢𝙚𝙧𝙜𝙚𝙣𝙘𝙮 𝙋𝙧𝙤𝙘𝙚𝙙𝙪𝙧𝙚𝙨 𝘼𝙙𝙪𝙡𝙩 𝙋𝙖𝙩𝙞𝙚𝙣𝙩𝙨 (𝙀𝙋𝘼𝙋) is door de Kwaliteitsregisters V&VN en NVSHV opnieuw geaccrediteerd, zowel de

Wij gaan verhuizen per 1 mei!

Ons bedrijf groeit, en naast alle vernieuwingen in onze cursussen en trainingen zijn we ook toe aan een nieuwe locatie,

E-learning Basiscursus Palliatieve Zorg geaccrediteerd

Goed nieuws, onze nieuwste 𝙚-𝙡𝙚𝙖𝙧𝙣𝙞𝙣𝙜 𝘽𝙖𝙨𝙞𝙨𝙘𝙪𝙧𝙨𝙪𝙨 𝙋𝙖𝙡𝙡𝙞𝙖𝙩𝙞𝙚𝙫𝙚 𝙯𝙤𝙧𝙜 is door het Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals geaccrediteerd met 4 𝙥𝙪𝙣𝙩𝙚𝙣.

Mag ik mij even voorstellen…

Mijn naam is Sanne Slangen. Ik volg de opleiding Management Assistant bij het Vista College in Maastricht. Tot en met 23 december 2021 loop ik stage bij EDU-line/ZorgSense.

Ik ben op 20 mei 2004 geboren in Sittard en woon met mijn ouders en zusje in Dieteren. Voordat ik aan deze opleiding begon, heb ik mijn GLTL diploma behaald.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden af te spreken, muziek te luisteren, te gaan shoppen en op vakantie te gaan.

Ik hoop bij EDU-line te kunnen laten zien wat ik op school heb geleerd en hoe ik mijn kennis kan toepassen in de praktijk. Daarnaast hoop ik bij EDU-line dingen te kunnen leren die ik op school nog niet heb geleerd en waarmee ik in de toekomst mijn voordeel kan doen.

Wellicht heb ik contact met u via de mail of telefonisch.

Sanne Slangen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email