edu-line nieuws

Volg onze ontwikkelingen op de voet en bekijk de laatste nieuwsberichten van EDU-line. Ook op Facebook en LinkedIn worden regelmatig updates geplaatst.

recent nieuws
EPAP-cursus

EPAP-cursus

Weer een groep enthousiaste SEH verpleegkundigen (i.o.) in actie bij onze cursus Emergency Procedures Adult Patients (EPAP). Deze keer verpleegkundigen

Cursusboeken PEP en EPAP nu te bestellen!

𝘿𝙤𝙚𝙡𝙜𝙧𝙤𝙚𝙥: acute zorg professionals (i.o.) / kinderverpleegkundigen De cursusboeken PEP (Pediatric Emergency Procedures) en EPAP (Emergency Procedures Adult Patients) dienen als

Emergency Procedures Adult Patients (EPAP) geaccrediteerd

Goed nieuws, onze cursus 𝙀𝙢𝙚𝙧𝙜𝙚𝙣𝙘𝙮 𝙋𝙧𝙤𝙘𝙚𝙙𝙪𝙧𝙚𝙨 𝘼𝙙𝙪𝙡𝙩 𝙋𝙖𝙩𝙞𝙚𝙣𝙩𝙨 (𝙀𝙋𝘼𝙋) is door de Kwaliteitsregisters V&VN en NVSHV opnieuw geaccrediteerd, zowel de

Mag ik mij even voorstellen…

Mijn naam is Sanne Slangen. Ik volg de opleiding Management Assistant bij het Vista College in Maastricht. Tot en met 23 december 2021 loop ik stage bij EDU-line/ZorgSense.

Ik ben op 20 mei 2004 geboren in Sittard en woon met mijn ouders en zusje in Dieteren. Voordat ik aan deze opleiding begon, heb ik mijn GLTL diploma behaald.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden af te spreken, muziek te luisteren, te gaan shoppen en op vakantie te gaan.

Ik hoop bij EDU-line te kunnen laten zien wat ik op school heb geleerd en hoe ik mijn kennis kan toepassen in de praktijk. Daarnaast hoop ik bij EDU-line dingen te kunnen leren die ik op school nog niet heb geleerd en waarmee ik in de toekomst mijn voordeel kan doen.

Wellicht heb ik contact met u via de mail of telefonisch.

Sanne Slangen