$type=slider$author=0$comment=0$snippet=hide$cate=0$show=home

Privacyverklaring

EDU-Line, gevestigd aan Poststraat 8, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens
zoals weergegeven in deze privacyverklaring.
Contactgegevens:
EDU-line
Poststraat 8
6135 KR Sittard
T: +31 6 41225052

Persoonsgegevens die wij verwerken

EDU-Line verwerkt uw persoonsgegevens omdat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u
deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij
verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geboortedatum
  • Telefoonnummer 
  • E-mailadres 
  • Functie
  • BIG-nummer 
  • Naam werkgever

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die
jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet
controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders/voogd dan ook aan betrokken te zijn
bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen
verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u ervan overtuigd bent dat wij zonder die
toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact
met ons op via info@edu-line.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

EDU-Line verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het verzamelen van de benodigde gegevens in verband met het uitvoeren van onderwijs, het
  • verstrekken van certificaten en het oproepen voor (verplichte) herhalingsopleidingen; 
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen
  • voeren; 
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren; 
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en u op de hoogte te houden van activiteiten.

Geautomatiseerde besluitvorming

EDU-Line neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die
(aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden
genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een
medewerker van EDU-Line) tussen zit. EDU-Line gebruikt de volgende computerprogramma's of - systemen: Excel, wordt gebruikt voor de verwerking van persoonsgegevens. Er zijn geen gevolgen
voor de betrokkene.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

EDU-Line bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren
waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden

EDU-Line verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is
voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst
om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. EDU-Line blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. (vrijwaren)

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

EDU-Line gebruikt binnen de website cookies. Hiervan wordt conform de Europese wetgeving
melding van gemaakt bij het openen van de website. De bezoeker kan hiermee akkoord gaan of
niet.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast
heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of
bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door EDU-Line en heeft u het
recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de
persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u
genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering,
gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of
bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@edu-line.nl. Om er zeker van
te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs
met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de
strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN)
zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken,
op uw verzoek. EDU-Line wilt u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te
dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

EDU-Line neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om
misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging
tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen
zijn van misbruik, neem dan contact op met onze secretariaat of via info@edu-line.nl
Naam

Leren,8,nieuws,52,opleiding,14,
ltr
static_page
EDU-line Updates: Privacyverklaring
Privacyverklaring
EDU-line Updates
https://www.edu-line.nl/p/privacy-cookies.html
https://www.edu-line.nl/
https://www.edu-line.nl/
https://www.edu-line.nl/p/privacy-cookies.html
true
5314072583715090196
UTF-8
Alle berichten geladen Geen zoekresultaten BEKIJK ALLES Ontdek meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete door Home PAGINA's UPDATES Bekijk Alles VOOR U AANGERADEN LABEL ARCHIVE ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekresultaat gevonden Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuis 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 uur geleden $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago meer dan 5 weken geleden Volgers Volg THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy