edu-line nieuws

Volg onze ontwikkelingen op de voet en bekijk de laatste nieuwsberichten van EDU-line. Ook op Facebook en LinkedIn worden regelmatig updates geplaatst.

recent nieuws

Wij gaan verhuizen per 1 mei!

Ons bedrijf groeit, en naast alle vernieuwingen in onze cursussen en trainingen zijn we ook toe aan een nieuwe locatie,

E-learning Basiscursus Palliatieve Zorg geaccrediteerd

Goed nieuws, onze nieuwste π™š-π™‘π™šπ™–π™§π™£π™žπ™£π™œ π˜½π™–π™¨π™žπ™¨π™˜π™ͺ𝙧𝙨π™ͺ𝙨 π™‹π™–π™‘π™‘π™žπ™–π™©π™žπ™šπ™«π™š π™―π™€π™§π™œ is door het Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals geaccrediteerd met 4 π™₯π™ͺπ™£π™©π™šπ™£.

Wist je al dat…

…wij cursussen en trainingen aanbieden voor gespecialiseerd verpleegkundigen (AOA – BAZ – SEH – IC – Recovery – Kinderverpleegkunde –

Regelgekte in de zorg

De gezondheidszorgmedewerker staat onder druk. Met name de almaar toenemende administratieve last maakt dat er steeds minder beschikbare tijd is voor het directe patiΓ«nten/cliΓ«nten contact. Onder het mom van kwaliteit en veiligheid wordt er steeds meer gestuurd op het voorkomen en beheersen van risico’s door gebruik te maken van bijvoorbeeld vele afvinklijsten. Nadat reeds eerder een duidelijke oproep voor de verpleeghuiszorg is gedaan (het manifest “Scherp op ouderenzorg”, van Hugo Borst en Carin Gaemers), werd deze week een actie gestart binnen de wijkverpleging om alleen die administratieve taken te doen die er werkelijk toe doen. Nu is er ook vanuit de GGZ-sector een duidelijke oproep gekomen in de vorm van een manifest. 

In Nederland zijn er tienduizenden mensen met psychische problemen die niet de juiste zorg krijgen. Dit komt omdat hulpverleners, door allerlei regels, te veel bezig moeten zijn met administratieve verplichtingen. Papierwerk krijgt voorrang op mensenwerk. Dit manifest is bedoeld om die regelgekte te veranderen! Jouw handtekening kan daaraan bijdragen.
Ook jij kunt dit manifest ondertekenen!! Ga naarΒ www.regelgekte.nl.Β Wil je het manifest lezen, je kunt ditΒ hierΒ downloaden.Β 

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email