edu-line nieuws

Volg onze ontwikkelingen op de voet en bekijk de laatste nieuwsberichten van EDU-line. Ook op Facebook en LinkedIn worden regelmatig updates geplaatst.

recent nieuws

Wij gaan verhuizen per 1 mei!

Ons bedrijf groeit, en naast alle vernieuwingen in onze cursussen en trainingen zijn we ook toe aan een nieuwe locatie,

E-learning Basiscursus Palliatieve Zorg geaccrediteerd

Goed nieuws, onze nieuwste π™š-π™‘π™šπ™–π™§π™£π™žπ™£π™œ π˜½π™–π™¨π™žπ™¨π™˜π™ͺ𝙧𝙨π™ͺ𝙨 π™‹π™–π™‘π™‘π™žπ™–π™©π™žπ™šπ™«π™š π™―π™€π™§π™œ is door het Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals geaccrediteerd met 4 π™₯π™ͺπ™£π™©π™šπ™£.

Wist je al dat…

…wij cursussen en trainingen aanbieden voor gespecialiseerd verpleegkundigen (AOA – BAZ – SEH – IC – Recovery – Kinderverpleegkunde –

Scholing blijft belangrijk, ook voor oudere medewerkers

Belang van levenslang leren.

Onze slogan ‘In EDUcation we trust’ krijgt een nieuwe betekenis na recent onderzoek.
Leren is een continuΓΌm en dient een vast onderdeel te zijn van de dagelijkse bezigheden van elke medewerker, jong en oud.
UitΒ wetenschappelijk onderzoek van het ROAΒ (Research Centre for Education and the Labour Market) van de Universiteit Maastricht blijkt wederom dat levenslang leren leidt tot betrokken werknemers die extra gemotiveerd zijn,Β minderΒ stressΒ ervaren en langer gezond blijven werken.

EDU-line heeft een duidelijke visie over leren waarbij het geleerde (bv. tijdens cursussen en trainingen) geborgd kan worden binnen de eigen afdeling. Hierbij staat niet zozeer het volgen van cursussen / trainingen centraal, maar het toepassen en delen van opgedane kennis en kunde binnen het eigen werkveld.

Wij hebben de expertise in huis om deze nieuwe kijk op leren ook in uw organisatie in te richten. Een van de belangrijke instrumenten die wij inzetten is “Critical Companionship” (een borgingsinstrument waarmee medewerkers als β€˜buddy’s’ op basis van een feedback-model tot leerinzichten kunnen komen).

Download hier meer informatie.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email