edu-line nieuws

Volg onze ontwikkelingen op de voet en bekijk de laatste nieuwsberichten van EDU-line. Ook op Facebook en LinkedIn worden regelmatig updates geplaatst.

recent nieuws
EPAP-cursus

EPAP-cursus

Weer een groep enthousiaste SEH verpleegkundigen (i.o.) in actie bij onze cursus Emergency Procedures Adult Patients (EPAP). Deze keer verpleegkundigen

Cursusboeken PEP en EPAP nu te bestellen!

๐˜ฟ๐™ค๐™š๐™ก๐™œ๐™ง๐™ค๐™š๐™ฅ: acute zorg professionals (i.o.) / kinderverpleegkundigen De cursusboeken PEP (Pediatric Emergency Procedures) en EPAP (Emergency Procedures Adult Patients) dienen als

Emergency Procedures Adult Patients (EPAP) geaccrediteerd

Goed nieuws, onze cursus ๐™€๐™ข๐™š๐™ง๐™œ๐™š๐™ฃ๐™˜๐™ฎ ๐™‹๐™ง๐™ค๐™˜๐™š๐™™๐™ช๐™ง๐™š๐™จ ๐˜ผ๐™™๐™ช๐™ก๐™ฉ ๐™‹๐™–๐™ฉ๐™ž๐™š๐™ฃ๐™ฉ๐™จ (๐™€๐™‹๐˜ผ๐™‹) is door de Kwaliteitsregisters V&VN en NVSHV opnieuw geaccrediteerd, zowel de

Scholing blijft belangrijk, ook voor oudere medewerkers

Belang van levenslang leren.

Onze slogan ‘In EDUcation we trust’ krijgt een nieuwe betekenis na recent onderzoek.
Leren is een continuรผm en dient een vast onderdeel te zijn van de dagelijkse bezigheden van elke medewerker, jong en oud.
Uitย wetenschappelijk onderzoek van het ROAย (Research Centre for Education and the Labour Market) van de Universiteit Maastricht blijkt wederom dat levenslang leren leidt tot betrokken werknemers die extra gemotiveerd zijn,ย minderย stressย ervaren en langer gezond blijven werken.

EDU-line heeft een duidelijke visie over leren waarbij het geleerde (bv. tijdens cursussen en trainingen) geborgd kan worden binnen de eigen afdeling. Hierbij staat niet zozeer het volgen van cursussen / trainingen centraal, maar het toepassen en delen van opgedane kennis en kunde binnen het eigen werkveld.

Wij hebben de expertise in huis om deze nieuwe kijk op leren ook in uw organisatie in te richten. Een van de belangrijke instrumenten die wij inzetten is “Critical Companionship” (een borgingsinstrument waarmee medewerkers als โ€˜buddyโ€™sโ€™ op basis van een feedback-model tot leerinzichten kunnen komen).

Download hier meer informatie.