edu-line nieuws

Volg onze ontwikkelingen op de voet en bekijk de laatste nieuwsberichten van EDU-line. Ook op Facebook en LinkedIn worden regelmatig updates geplaatst.

recent nieuws

Symposium Ademloos 12-10-2023

Luchtwegmanagement en mechanische beademing zijn onder andere van cruciale betekenis voor de gezondheid en het welzijn van patiënten met ernstige aandoeningen van de luchtwegen. Door het delen van kennis en ervaringen, hopen we dat we kunnen bijdragen aan de verbetering van de zorg voor deze patiënten en de kwaliteit van leven verbeteren.

Het doel van dit symposium is om de meest recente ontwikkelingen en innovaties in deze belangrijke medische discipline te delen en te bespreken. We hebben een indrukwekkende groep sprekers uitgenodigd die hun kennis en ervaring zullen delen over onderwerpen zoals de behandeling van luchtwegziekten, de toepassing van mechanische beademing bij acute luchtwegaandoeningen, en de nieuwste technologieën, apparaten en hulpmiddelen die worden gebruikt in luchtwegmanagement.

We hopen dat u deze dag nuttig en informatief zult vinden en dat u nieuwe inzichten en contacten zult opdoen. Alvast bedankt voor uw interesse en deelname en laten we beginnen met het verkennen van de nieuwste ontwikkelingen in luchtwegmanagement en mechanische beademing.

Bekijk de website van het symposium voor meer informatie of om je aan te melden: https://www.edu-line.nl/symposium2023