edu-line nieuws

Volg onze ontwikkelingen op de voet en bekijk de laatste nieuwsberichten van EDU-line. Ook op Facebook en LinkedIn worden regelmatig updates geplaatst.

recent nieuws

Symposium “Care for Frailty” 17 mei 2018 – UPDATE

Het symposium zal worden geopend door Dr. Robbert Gobbens, lector Gezondheid en Welzijn van kwetsbare ouderen. Robbert Gobbens is gepromoveerd op het onderwerp ‘Frailty’ en ontwikkelde onder meer de Tilburg Frailty Indicator, een instrument waarmee kwetsbare ouderen kunnen worden opgespoord. Tijdens zijn lezing zal stil gestaan worden bij onderwerpen als gezondheid, welzijn, kwetsbaarheid.
Dr. Fabienne Magdelijns (Internist oudergeneeskunde, MUMC), Dr. Liesje Balkestein (Specialist Ouderengeneeskunde, Adelante Zorggroep), Karin Roskes (Kaderhuisarts Ouderengeneeskunde i.o., Syntein) en Frank Amory MBA, sr. Beleidsadviseur ZIO (Zorg In Ontwikkeling) begeleiden als expert op het gebied van de kwetsbare oudere en de daarmee samenhangende ketenprocessen, de workshops.De workshops gaan uit van een casus die vanuit verschillende invalshoeken (Zorg & Welzijn) op interactieve wijze zal worden benaderd. Daarbij is het functioneren van mensen het vertrekpunt. Er wordt een verdiepingsslag in kennis en inzichten gemaakt en deelnemers ontvangen waardevolle handvatten.  
Het laatste deel van het symposium zullen bevindingen met elkaar gedeeld en samengevat worden, en als ‘take-home-messages’ worden meegegeven.  
Laat u inspireren door de vele ideeën, visies en mogelijkheden en plaats (keten)zorg voor onze kwetsbare oudere hoog op uw agenda.
Deelnamekosten: € 95,00 per persoon. (studenten € 50,00)

We hopen u te mogen begroeten op dit aansprekende symposium!

Tijdens dit symposium zijn meerdere standhouders aanwezig die producten dan wel diensten aanbieden en onder de aandacht willen brengen bij de doelgroep van dit symposium.