Duimpje
wij stellen ons graag voor

Ray Vondenhoff

Mijn naam is Ray Vondenhoff en als opleider en leercoach bij EDU-line/ZorgSense help ik zorgprofessionals bij het ontwikkelen en verbeteren van hun beroepsinhoudelijke en beroepsoverstijgende competenties, zodat zij in staat zijn om in het sterk veranderende zorglandschap optimaal te functioneren.

Ik ben zo’n vijfentwintig jaar werkzaam geweest als verpleegkundige, waarvan twintig jaar in de acute zorg. In 2002 heb ik de overstap gemaakt naar het zorgonderwijs; eerst als opleidingscoördinator in het Maastricht UMC, later als medeoprichter van respectievelijk EDU-line (2004) en ZorgSense (2017).

In m’n vrije tijd ben ik graag buiten en wandel en fiets ik de nodige kilometers in het Limburgse Heuvelland en op andere mooie plekken binnen of buiten de landsgrenzen.

Gerard Castermans

In 1984 ben ik in de gezondheidszorg gaan werken, eerst binnen de geestelijke gehandicaptenzorg, daarna binnen het academisch ziekenhuis Maastricht. Daar heb ik tot 2003 op de afdeling Haematologie/oncologie gewerkt. Omdat ik mij verder wilde ontwikkelen heb ik de bachelor Pedagogiek met onderwijsaantekening gevolgd en ben ik als cursusleider binnen de verpleegkundige vervolgopleidingen gaan werken. Daar heb ik mijn collega Ray leren kennen en hebben we in 2004 besloten samen het ondernemerschap aan te gaan en te starten met EDU-line. Onze belangrijkste drijfveren hierin waren betrokkenheid, meedenken met elke individuele klant en snel kunnen schakelen. 

Nadat ik de laatste 6 jaren van mijn loopbaan bij het Maastricht UMC+ als programmamanager Stafgroep verpleging had gewerkt, besloten Ray en ik ons volledig op EDU-line te richten. Onze drijfveren zijn nog steeds persoonlijke betrokkenheid waardoor we graag met onze klanten meedenken en hen de best passende cursussen en trainingen bieden. 

Fietsen en wandelen vind ik fijn om te doen. Daarnaast zorgt lezen en luisteren naar muziek voor de nodige ontspanning.

Nicole Custers

Vanaf 1 juni 2020 ben ik werkzaam als bedrijfsondersteuner bij EDU-line/ZorgSense.

Ik ben geboren (1973) en getogen in Sittard en samen met mijn man woon ik sinds 2009 in het mooie Born. Na mijn middelbare beroepsopleiding heb ik me in het bedrijfsleven steeds verder ontwikkeld. Mede door mijn leergierigheid en brede interesses blijf ik elke dag nog leren.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, wandelen met de hond, naar het theater met vrienden, op bezoek bij familie, uiteten, op vakantie of verzonken in een meeslepende roman. Zoals u ziet, geen tijd om me te vervelen…😉

De komende jaren wil ik een bijdrage leveren aan EDU-line/ZorgSense en wens ik ons en ons bedrijf een mooie ontwikkeling en groei toe.

Wie weet spreken of mailen we elkaar binnenkort!