wij stellen ons graag voor

Ray Vondenhoff

Mijn naam is Ray Vondenhoff en als opleider en leercoach bij EDU-line/ZorgSense help ik zorgprofessionals bij het ontwikkelen en verbeteren van hun beroepsinhoudelijke en beroepsoverstijgende competenties, zodat zij in staat zijn om in het sterk veranderende zorglandschap optimaal te functioneren.

Ik ben zo’n vijfentwintig jaar werkzaam geweest als verpleegkundige, waarvan twintig jaar in de acute zorg. In 2002 heb ik de overstap gemaakt naar het zorgonderwijs; eerst als opleidingscoördinator in het Maastricht UMC, later als medeoprichter van respectievelijk EDU-line (2004) en ZorgSense (2017).

In m’n vrije tijd ben ik graag buiten en wandel en fiets ik de nodige kilometers in het Limburgse Heuvelland en op andere mooie plekken binnen of buiten de landsgrenzen.

Nicole Custers

Sinds juni 2020 ben ik werkzaam als bedrijfsondersteuner bij EDU-line/ZorgSense.

Ik ben geboren en getogen in Sittard en samen met mijn man woon ik sinds 2009 in het mooie Born. Na mijn middelbare beroepsopleiding heb ik me in het bedrijfsleven steeds verder ontwikkeld. Mede door mijn leergierigheid en brede interesses blijf ik elke dag nog leren.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, wandelen met de hond, naar het theater met vrienden, op bezoek bij familie, uiteten, op vakantie of verzonken in een meeslepende roman. Zoals je ziet, geen tijd om me te vervelen…😉

De komende jaren wil ik een bijdrage leveren aan EDU-line/ZorgSense en wens ik ons en ons bedrijf een mooie ontwikkeling en groei toe.

Wie weet spreken of mailen we elkaar binnenkort!

Britt Durlinger

Ik ben Britt Durlinger, een enthousiaste en ambitieuze kinder- en spoedeisende hulp verpleegkundige. Op dit moment werk ik met veel plezier zowel op de SEH als  op de PICU (kinder IC) in het MUMC+ in Maastricht. Daarnaast haal ik veel voldoening en energie uit het lesgeven. Mijn speciale interesse gaat hierbij uit naar het acuut zieke kind. Ik geef onder andere les op de academie van het MUMC+, ook ben ik instructeur van de EPALS en geef ik met veel plezier les voor Edu-line.  

Samen met mijn vriend en twee dochters wonen wij in Meerssen.

Ruth Janssen

Ik ben Ruth Janssen en werk het grootste deel van de tijd als kinder intensivecare verpleegkundige op de Pediatrische Intensive Care Unit (PICU) binnen het MUMC+. 

Naast mijn werk als verpleegkundige werk ik freelance in het onderwijs, op de academie bij het MUMC+ en sinds kort bij EDU-line als trainer van de PEP cursus. Kennis en kunde overbrengen aan cursisten vind ik een mooie aanvulling en uitdaging van mijn vak. Dit doe ik dan ook met passie en enthousiasme. 

In mijn vrije tijd fotografeer ik regelmatig en spreek ik graag af met vrienden.

Lars Ricksen

Mijn naam is Lars Ricksen en ik ben werkzaam bij Ambulancezorg Limburg als ambulanceverpleegkundige. Naast mijn werkzaamheden op de ambulance vind ik het geven van onderwijs ontzettend leuk en uitdagend. Ik werk namelijk op freelance basis als; docent en assessor bij de MUMC+ academie, ALS/ILS instructor, en tot slot als instructor voor EDU-Line. 

In mijn vrije tijd houd ik ontzettend van hardlopen, reizen en uiteten.