edu-line nieuws

Volg onze ontwikkelingen op de voet en bekijk de laatste nieuwsberichten van EDU-line. Ook op Facebook en LinkedIn worden regelmatig updates geplaatst.

recent nieuws
EPAP-cursus

EPAP-cursus

Weer een groep enthousiaste SEH verpleegkundigen (i.o.) in actie bij onze cursus Emergency Procedures Adult Patients (EPAP). Deze keer verpleegkundigen

Cursusboeken PEP en EPAP nu te bestellen!

๐˜ฟ๐™ค๐™š๐™ก๐™œ๐™ง๐™ค๐™š๐™ฅ: acute zorg professionals (i.o.) / kinderverpleegkundigen De cursusboeken PEP (Pediatric Emergency Procedures) en EPAP (Emergency Procedures Adult Patients) dienen als

Emergency Procedures Adult Patients (EPAP) geaccrediteerd

Goed nieuws, onze cursus ๐™€๐™ข๐™š๐™ง๐™œ๐™š๐™ฃ๐™˜๐™ฎ ๐™‹๐™ง๐™ค๐™˜๐™š๐™™๐™ช๐™ง๐™š๐™จ ๐˜ผ๐™™๐™ช๐™ก๐™ฉ ๐™‹๐™–๐™ฉ๐™ž๐™š๐™ฃ๐™ฉ๐™จ (๐™€๐™‹๐˜ผ๐™‹) is door de Kwaliteitsregisters V&VN en NVSHV opnieuw geaccrediteerd, zowel de

Vondenhoff, R., “Critical Companionship, een actief-leren-model voor de praktijk” (2013).

Intercollegiale toetsing is in veel beroepstakken nog geen gemeengoed. Toch groeit de overtuiging dat er meer aandacht moet zijn voor frequente monitoring van de performance als belangrijke voorwaarde voor kwaliteit. 

Aanleidingen hiervoor zijn de veranderde verwachtingen van klanten/cliรซnten, de concurrentiepositie van bedrijven en organisaties als gevolg van marktwerking, eisen van de overheid en uitvoeringsorganen. Gelet wordt op de algemeen geleverde kwaliteit, de vakdeskundigheid, de wijze waarop deze deskundigheid ten uitvoer wordt gebracht, en de middelen waarmee dat gebeurt.

Het is van groot belang dat taakvolwassen professionals zich voldoende bewust zijn van het feit dat hun handelen voortdurend onder een vergrootglas wordt gelegd, dat zij dit gegeven accepteren, en dat zij als vanzelf bereid zijn om het niveau van de individuele en gezamenlijke kwaliteiten continu bij te stellen. Dit vraagt om een kritische reflectieve houding en de bereidheid om zich kwetsbaar en leerbaar op te stellen. Veel professionals zullen hierbij ondersteuning behoeven. Zeker wanneer men bedenkt dat situaties kunnen ontstaan waarin blijkt dat grenzen van persoonlijk kunnen eerder worden bereikt dan wat men zelf wil of wat binnen een bepaalde functie verwacht of zelfs vereist is.

In dit artikel introduceert EDU-line bedrijfsopleidingen โ€œCritical Companionshipโ€ als een praktisch uitvoerbaar en effectief kwaliteitsinstrument.

Klik hier en lees het volledige artikel van EDU-line (2013)