edu-line nieuws

Volg onze ontwikkelingen op de voet en bekijk de laatste nieuwsberichten van EDU-line. Ook op Facebook en LinkedIn worden regelmatig updates geplaatst.

recent nieuws

Wij gaan verhuizen per 1 mei!

Ons bedrijf groeit, en naast alle vernieuwingen in onze cursussen en trainingen zijn we ook toe aan een nieuwe locatie,

E-learning Basiscursus Palliatieve Zorg geaccrediteerd

Goed nieuws, onze nieuwste π™š-π™‘π™šπ™–π™§π™£π™žπ™£π™œ π˜½π™–π™¨π™žπ™¨π™˜π™ͺ𝙧𝙨π™ͺ𝙨 π™‹π™–π™‘π™‘π™žπ™–π™©π™žπ™šπ™«π™š π™―π™€π™§π™œ is door het Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals geaccrediteerd met 4 π™₯π™ͺπ™£π™©π™šπ™£.

Wist je al dat…

…wij cursussen en trainingen aanbieden voor gespecialiseerd verpleegkundigen (AOA – BAZ – SEH – IC – Recovery – Kinderverpleegkunde –

ZorgSense introduceert de VraagMijnBuddy-app

EDU-line en samenwerkingspartner ZorgSense BV ontwikkelen innovatieve onderwijsprogramma’s en tools om professionalisering van zorgverleners te ondersteunen.

De huidige crisis vormde een extra prikkel om na te denken over de wijze waarop wij waarde kunnen toevoegen aan de behoefte van professionals om te leren van elkaars ervaringen. De beperkingen als gevolg van de pandemie die naar verwachting nog voor langere tijd zullen gelden en die mogelijk zelfs blijvende aanpassingen vergen, vormden een flinke uitdaging bij de ideevorming en uitvoering.

Samen met KlikOpMaat en ACGM Invent, is een app ontwikkeld die het mogelijk maakt dat professionals elkaar 24/7 ondersteunen en helpen, en met en van elkaar kunnen leren op een veilige, efficiΓ«nte en doeltreffende manier.

De app heet, heel toepasselijk, “VraagMijnBuddy” en is geschikt voor alle mobiele apparaten, smartphones en tablets. Op dit moment in de Nederlandstalige versie, later dit jaar ook in de Engels- en Duitstalige versies (MyPeerBuddy).

Binnenkort zal, onder andere door RTL-Z, extra aandacht worden geschonken aan deze nieuwe app.
www.vraagmijnbuddy.nl

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email